Partners

Den idrottsliga verksamheten existerar med hjälp av extern finansiering, därför är stödet från våra samarbetspartners en mycket viktig del av Scandinavian School of Golf.

Svenska Golfförbundet

Svenska Golfförbundet stödjer Scandinavian School of Golf för att det är en unik miljö för spelarutveckling med tanke på den spetskompetens som coacher och tränare har. Scandinavian School of Golfs samarbete med Högskolan i Halmstad, golfklubbar och Volkswagen Golfarena stärker miljön ytterligare. I vår strävan att spetsa elitmiljöer i Sverige ser vi gärna ett intensifierat samarbete.

Högskolan i Halmstad

Högskolan är känd för sitt rika utbildningsutbud och speciella atmosfär.

R&A

R&A bildades 2004 och är baserat i St Andrews. R&A syftar till att engagera sig i och stödja verksamheter till förmån för golfen.

2117 of Sweden

2117 of Sweden levererar funktionella golfkläder till studenter och personal på School of Golf.

Aktiv Rehab Halmstad

Aktiv Rehab Halmstad erbjuder studenterna snabb sjukgymnastisk bedömning och åtgärder genom kompetens inom bland annat idrottsmedicin, ortopedisk manuell terapi och akupunktur. Målsättning är genom ett nära samarbete med fystränare och golftränare där studenten står i centrum skapa de bästa förutsättningarna för golfspel på elitnivå.

Halmstad GK

Halmstad GK upplåter sina hökvalitativa faciliteter för att skapa en varierande och optimal träningsmiljö för studenterna på School of Golf.

Haverdals Golfklubb

Haverdals GK upplåter sina högkvalitativa faciliteter för att skapa en varierande och optimal träningsmiljö för studenterna på School of Golf.

Holms Golfklubb

Holms GK upplåter sina högkvalitativa faciliteter för att skapa en varierande och optimal träningsmiljö för studenterna på School of Golf.

Motor AB Halland

Motor AB Halland upplåter VW bilar och minibussar för transporter av studenter på School of Golf till golfträning och tävling.

Vilshärads Golfbana

Vilshärads Golfbana upplåter sina hökvalitativa faciliteter för att skapa en varierande och optimal träningsmiljö för studenterna på School of Golf.

Volkswagen Golfarena

Volkswagen Golfarena upplåter sina hökvalitativa faciliteter för att skapa en varierande och optimal träningsmiljö för studenterna på School of Golf.

GolfPyramid.com

GolfPyramid är den ultimata hemsidan för hängivna golfare att föra spelstatistik, tester, analyser och utvärdera sin golfdata.

Ringenäs Golfklubb

Ringenäs GK upplåter sina högkvalitativa faciliteter för att skapa en varierande och optimal träningsmiljö för studenterna på School of Golf.

The Nilsson

The Nilsson levererar “Line Up Sticks” utrustning till studenter och personal på School of Golf.

Sundog Eyewear
Sundog eyewear är det största varumärket i USA inom golf solglasögon och riktar sig mot golfare som söker bäst visuell performance och bäst solskyddet.

Om våra partners

Den idrottsliga verksamheten kan inte bidragsfinansieras med utbildningsmedel utan existerar med hjälp av extern finansiering. Långsiktiga och goda relationer till våra samarbetspartners är därför en mycket viktig del av Scandinavian School of Golf. Vi vill tacka alla våra samarbetspartners för det fantastiska stöd vi får. Varje år lägger golfstudenterna ner ett oräkneligt antal timmar på träning och förberedelser för tävling. Utan våra partners skulle vi aldrig kunna leva upp till våra mål och därför är de en ovärderlig del av vår verksamhet.

Scandinavian School of Sports samarbetar med organisationer som:

  • Långsiktigt vill bidra med resurser för en fortsatt framgångsrik utveckling av Scandinavian School of Sports.
  • Delar Scandinavian School of Sports värderingar Helhet, Kompetens och Professionalism.
  • Bidrar aktivt till en positiv utveckling av samhället.
  • Har en seriös och positiv verksamhets- och produkt/tjänsteimage.

Scandinavian School of Sports samarbetar inte med organisationer som:

  • Har sin huvudsakliga näring i alkohol- eller tobaksindustrin eller annan verksamhet som inte är förenlig med Scandinavian School of Sports värderingar och målsättningar.
  • Genom sitt stöd kräver inflytande över den idrottsliga verksamheten.