Lärdomar och motivation i med- och motgång

De flesta spelarna på School of Golf spelade under förra veckan sin sista tävling för säsongen, men för några återstår steg 2 och 3 i Europatourkvalet för herrar, tjejerna på LET har tre tävlingar inklusive finalen i Dubai kvar, samt kvalet till damernas Europatour.

Alumni Anders Larson var en som spelade andra steget av Nordiska Ligan och han summerar sin tävling på följande sätt:

“70slag (-2) idag. Hamnade tillslut på en delad 44e plats och det innebär att jag får en helt okej kategori till nästa års Nordic League. Hade vi tävlat om vem som gjorde flest par under tävlingen hade jag vunnit på 42st par på 54hål haha:) Får träna lite mer puttning så att jag får i mina birdieputtar till nästa år! Nu är tävlingarna slut för året men det kommer mer inlägg om min vardag och träning så stay turned” Följ Anders via hans Facebook-sida: Anders Larson – Professionell Golfspelare

Vi vill även gratulera Anders till utmärkelsen “Årets öijaredsambassadör 2015”.

anders ambassadör

Även alumni Emma Westin delar med sig av sina reflektioner från LET tävlingen i Kina:

“Besvikelse, ilska o ledsamhet infinner sig alltid efter en missad cut! Deppar några timmar, sen framåt kvällningen (beroende på hur hårt just den missade cutten känns) återkommer den där sjukt underbara känslan av motivation o glädje för denna underliga sport! Känslan av att vilja borra ner huvudet o hitta nya vägar för att bli ännu bättre, lära sig av sina misstag o ta med det braiga! 👊

Idag va jag både närvarande o hade roligt på banan igen, många puttar i hålkant tyvärr men självförtroendet o glädjen på plats igen😊 helgen får tillbringas till träning här i Xiamen, men även lite turistande under morgondagen🇨🇳”

emma kina

 

Nordea Tour finalen spelades under förra veckan på Ljunghusens GK. Spelarna bjöds på tuffa väderförhållande med mycket vind samt en del tuffa flaggplaceringar. Bäst placerade sig Lynn Carlsson på en andra plats och Victor Flatau på en 13:e plats. Hela resultatlistan för killarna hittar ni HÄR. Tjejernas resultatlista hittar ni HÄR.

 

Träningen och utveckligen fortsätter på School of Golf!