Spännande vecka på School of Golf

Många av spelarna gör den här veckan sin sista tävling. Några spelar Nordea Tour finalen på Ljunghusen, några andra spela steg 2 i kvalet till Nordiska Ligan i Danmark och några andra är iväg på Europatourkvalets första steg. Per Längfors spelar Europatourkvalet i Italien med start idag och ni kan följa honom HÄR. Banan beskrivs som lång och tuff, men Per var väl förberedd för detta innan och har därför utgått ifrån det under sina förberedelser inför kvalet. Även alumni Fredrik Lindgren startar sitt Europatourkval idag, men har spelar steg 1 i England. Vi önskar dem samt grabbar i steg 2 till Nordiska ligan stort lycka till under veckan.

per putt

Lite längre bort befinner sig alumni Emma Westin som den här veckan är i Kina för att spela veckans Ladies European Tour. Läs ett intressant reportage om henne HÄR.

emma