Hård träning som ger resultat & en period med kval som börjar nu

Hösten börjar nu smyga sig på och det är ett extra lager kläder som gäller under golfrundorna nu. Vi på School of Golf har äran att bära snygga, bekväma och varma tröjor från 2117. Höst innebär även att tävlingarna börjar lida mot sitt slut. På School of Golf är fortfarande energin på topp i gänget och alla försöker tävla så mycket som det bara går innan vinter är här.

12002091_522897174528766_47673181288878470_n

I helgen spelades Assartorp Open nere i Skåne. School of Golf hade flera killar med i tävlingen och för många blev detta en givande och lärorik tävling. Jonas Gullberg fick bland annat med sig en ny erfarenhet genom att spela i ledarboll sista dagen tillsammans med Jens Dantorp, som till vardags spelar på European Challenge Tour. Oliver Larsson bevisade att hård träning och envishet ger utdelning! Alumni Philip Eriksson avslutade sin säsong med en fjärde plats i Assartorp Open. Hela resultatlistan hittar ni HÄR.

IMG_6139

Lite längre norr ut spelades GolfUppsala Open på Söderby som är en del i avslutningen av Nordiska Ligan. Flera School of Golf killar fanns även med i denna tävling. Bäst placerade sig Victor Flatau som slutade på en sjunde plats. Hela resultatlistan hittar ni HÄR. För Victor väntar härnäst Europatourkvalen. Några andra killar kommer att spela vidare i finalen av Nordiska Ligan. Nästa tävling är Race to Himmerland och spelas i Danmark nu till veckan,

 

För de flesta av killarna väntar nu en period av kval. En del kommer att spela Europatourkvalet och de flesta övriga kommer att spela kvalet till Nordiska ligan, där steg 1 spelas nu till veckan. Vi önskar samtliga killar stort lycka till! Alla har lagt ner mycket och hård träning och därmed gjort bra förberedelser inför det som väntas skall. Alla är nu  redo att ta sig an den här perioden av kval.

IMG_6141