EM veckan i Schweiz har startat

Nu är vi på plats i St Gallen, Schweiz för att spela universitets EM under veckan. Vår resa från Sverige startade kl.4.00 i morse med minibuss ner till Kastrup. Flygresan gick smidigt och enkelt. På flygplatsen i Zürich mötte funktionärer för tävlingen upp oss och för att köra oss en timme till St Gallen. Det var även här veckans första äventyr startade… Mannen som skulle köra oss hade glömt vart han parkerat bilen på flygplatsen. Men efter en stunda letande hittade han bilen och resan kunde fortsätta mot hotellet. 
Efter ett snabbt ombyte till golfkläder bar det av till golfbanan. Vi spelade 9 hål och tränade lite. 

   
   
Nu ikväll har varit gjort oss hemmastadda på hotellet och ätit en gemensam middag. 
Imorgon väntar Am-Am för Per och Therése. Övriga laget kommer att spela banan en gång till och träna. Imorgon kväll väntar öppningsceremoni med middag för att inviga att Universitets EM 2015 startar. 
Här är onsdagens starttider. 

  
Håll gärna tummarna för oss! Vi kommer att hålla er uppdaterade om allt som händer och sker så håll utkik på hemsidan under veckan. 

One thought on “EM veckan i Schweiz har startat

Comments are closed.