Universitets EM, St Gallen, Schweiz

EUC Golf 2015

14 september åker School of Golf till Schweiz, St Gallen för att spela Universitets EM. Tre tjejer och fyra killar kommer att representera Sverige, School of Golf och Högskolan i Halmstad är. Följande spelare är uttagna för denna tävling:

Therése Nerpin

Therése Nerpin

Malin Vingskog, Golf15

Malin VIngeskog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josefin Odenring

 

Simon Dahlin

 

Per Längfors

 

Sebastian Hansson

 

Oliver Percy-Smith

Oliver Percy-Smith

Tävlingen spelas över fyra dagar (16-19 september) och det är både en individuell och lagtävling. Vi kommer håller er uppdaterade under hela veckan. Vill ni läser mer om tävlingen finns tre länkar redan:

www.unisg.ch/eucgolf2015
www.facebook.com/eucgolf2015
eucgolf2015@unisg.ch

 

Schemat för EM-veckan ser ut på följande sätt: