Presentation av de nya studenterna, Golf15 – Therése Nerpin

Therése Nerpin, 20 år och kommer från Östersund. Min familj består av mamma, pappa och lillebror.  Mina 3 bästa egenskaperna är att jag gör det bästa av alla situationer., jag hatar att förlora och när jag gör det så försöker jag igen tills jag lyckats eller är nöjd. Jag är väldigt snäll, oftast för snäll då jag hellre går omvägar för att göra någon annan glad än att ta snabbaste vägen för min egen skull. Min styrka som golfspelare är att jag har bra tryck och längd i slagen. När jag inte golfar så älskar jag att rita och måla, kan sitta i timmar och bara rita. Bad och solsemestrar är också en favorit, ständig längtan till palmerna.

Hur länge har du spelat golf?

Så länge jag kan minnas, men ca 15 år.

Varför valde du School of Golf?

För golf och tränings möjligheterna verkar överlägset bra. Jag har aldrig velat åka till USA och college och detta är en perfekt motsvarighet. Har i stort sett alltid fått klara av min träning själv så ska bli skönt att få komma till ett ställe med kunniga och drivna människor kring mig som vill hjälpa och stötta mig.

Berätta kort om ditt bästa golfminne

När jag var i Abu Dahbi och tittade på herrarnas Europatour och fick träffa Rory Mcilroy och Phil Mickelson.