Presentation av de nya studenterna, Golf15 – Tobias Tisell

Tobias Tisell, 18 år (19 i oktober) och jag föddes i Stockholm och växt upp på Ingarö som ligger i Stockholmsskärgård. Under sommaren mellan ettan och tvåan på gymnasiet valde jag att börja plugga på Celsiusskolan i Uppsala och deras golfsatsning (NIU). Så de senaste två åren har jag tillbringat min tid i Uppsala innan jag flyttade hit. Föräldrarna bor i Stockholm medan min storasyster valt att flytta till Gotland där hon pluggar och även har ett jobb sen tidigare i år. Mina 3 bästa egenskaperna är att jag är målinriktad, 
 flexibel 
 och lugn. Min styrka som golfspelare är att jag är bekväm med järn och har under det senaste året haft ett bra lugn på banan, brusar sällan upp mig.

Tobias Tisell

Hur länge har du spelat golf?

Rörde min första golfklubba 2007 som 10 åring då jag fortfarande hade ett oerhört stort intresse för innebandyn men valde att satsa enbart och ordentligt på golfen med mängdträning och allt vad det innebär när jag flyttade till Uppsala.

 

Varför valde du School of Golf?

Redan under gymnasiemässan i nian kollade jag mycket på högskoleförberedande gymnasium eftersom jag hade som mål att vilja börja här. Nu står jag här med oslagbara träningsmöjligheter, ett kanonbra tränarteam samt en stor chans att utveckla min golfsatsning de närmaste fyra åren. Framförallt får jag också tillfället att kombinera mina studier med golfsatsningen.

11350023_10205043695756933_842294234_n

Berätta kort om ditt bästa golfminne

Ett av mina bästa men framförallt roligaste golfminnen under golfåren måste vara från förra säsongen då jag kammade hem årets upplaga av skinkslaget och glatt kunde försörja familjen under julen då första priset var en hel julskinka. Sen har man självklart sin första eagle och birdie som bra minnen. Tyvärr ingen HIO, men den får jag se till att fixa.

12000015_10205043695516927_1531782573_n