Presentation av de nya studenterna, GOLF15 – Sebastian Brzezinski

Sebastian Brzezinski, 23 år. Har bott i Halmstad sen jag var 5 år gammal men är född i Dalarna. Familjen består av mamma, pappa, flickvän och 3 hundar. Jag har spelar golf i ungefär 8 år. Mina tre bästa egenskaper är att jag är snäll, hjälpsam och driven som person. Min styrka som golfspelare är att jag slår rätt långt och att jag alltid vill utvecklas och bli bättre.

Sebastian B
Varför valde du School of Golf?
För att jag vill få min golf till en ny nivå och dessutom få bra professionell hjälp, samt bra tränings möjligheter. Dessutom få en bra utbildning som hjälper mig i livet och som sporrar mig  att komma så långt i golfen som möjligt.
 
Bästa golfminnet
Mitt bästa golf minne är nog när jag gjorde min första Hole in one när jag var 14 år. Det var på min första klubb Flygstadens GK, på hål 4 som är par 4 och är 230 meter. Det skedde dessutom under ett klubbmästerskap.