Presentation av de nya studenterna, GOLF15 – Moa Andersson

Mitt namn är Moa Andersson, jag fyller 19 i november och kommer från Vadstena.

Moa Andersson

Mina tre bästa egenskaper är att jag 1. Är pratglad. Älskar alla typer av språk och kulturer och kan prata bort timmar med nästan vem som helst. Hade haft en väldigt dyr telefonräkning om jag hade haft ett annat abonnemang…
2. Är viljestark. Har jag ett mål finns inget annat än att jag SKA uppnå det. Därför är det här med att ta fram rimliga mål något jag måste jobba med….
3. Är mestadels glad. Tycker inte att man ska gruva sig över gamla misstag, ny dag = nya möjligheter.

När började jag spela golf… Det var längesen jag höll i en golfklubba för första gången, då var jag i 5-6 års åldern. Men sedan dess har jag hållit på med många saker såsom handboll, ridning mm.
Jag började satsa på golfen när jag var i 15 års åldern och sedan jag började på golfgymnasium har golfen alltid varit nummer ett!

Jag valde School of Golf med anledning av alla fantastiska träningsmöjligheter som ges i samband med en väldigt bra utbildning. Jag ville bedriva min satsning i Sverige och SSOG ger alla förutsättningar för mig att lyckas med det!

Mitt bästa golfminne… Högt upp på listan ligger min första eagle och min första HIO.. Men mitt allra bästa golfminne var när vi tog oss till Sverigefinal i JSM-lag. Ett lag som med få resurser och få spelare tog sig så långt! Troligtvis för att vi aldrig hade en tråkig stund tillsammans!

Jag skulle vilja säga att min styrkor som golfspelare är mitt järnspel och min vilja att lära mig nya saker.