Presentation av de nya studenterna, Golf15 – Johan Hellberg

Johan Hellberg, 21 år och kommer från Halmstad. Familjen består av pappa, mamma och storasyster. Mina tre bästa egenskaper är att jag är omtänksam, envis och positiv. Jag har spelat golf i 10 år. Min styrka som golfspelare är mitt närspel.

Johan Hellberg

Varför valde du school of golf?

Genom att gå School of golf har man stora möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i karriären. Det finns bra tränare/coacher och många träningsområden som håller hög klass. Sedan tycker jag att det är riktigt bra att man kan kombinera elitsatsning med en högskoleutbildning som ger kandidatexamen.

Mitt bästa golfminnet är från min seger i Torekov Open 2013! Just den dag var vädret rent ut sagt uselt. Hård vind och mycket regn. Trots det var humöret på topp och spelet lika så. Det är dagar som den som gör att man orka träna varje dag för att få uppleva samma känsla igen.