Många tävlingar för School of Golf eleverna denna vecka

Ny vecka och alla School of Golfare är åter ute runt om i Sverige och Europa för en ny tävlingsvecka. Några av tjejerna befinner sig i Sundsvall för att spela Nordea Tour i kombination med LET Access. Tävlingen inleddes idag och det bjöds oturligt på traditionsenligt regnavbrott som det varit varje gång tävlingen anordnats de fyra senaste åren. Men Sundsvalls banan är i väldigt fint skick i år, så trots regnet bjuder Sundsvall på fantastiska tävlingsdagar för tjejerna. Läs en sammanfattning av första dagens spel HÄR. Kommande två dagar kan ni följa spelet via livescoring HÄR.

 

Några andra av School of Golf tjejerna befinner sig just nu i Tjeckien för att spela veckans Ladies European Tour. Läs Lynns blogginlägg inför tävlingen HÄR. Tävlingen kommer ni kunna följa via livescoring HÄR.

 

Slutligen befinner sig killar på Isaberg för att spela Isabergs Open hosted by Patrik Sjöland. Spelarna har rapporterat att banan är i fantastiskt skicka och bjuder på både snabba och hårda greener. Tävlingen följer ni via livescoring HÄR.

 

Vi önskar alla spelare stort lycka till och följer alla med spänning under veckan.