Sundog eyewear

Idag har School of Golf haft besök av Sundog eyewear som pratat om vikten av att skydda sina ögon från solljus. Sundog använder sig av en lins som heter True blue och som har blåsljusfiltringen. Blåljus utsätts vi för så fort vi är utomhus, till och med en molnig dag.   
Ögat kan enbart skydda sig från ljus som kommer rakt framifrån. Solljus når ögonen i alla riktningar och just därför är det viktigt med solglasögonen med blåljusfiltrering som skyddar hela ögat från blåljus.  

  
Sundog har ett stort sortiment där det finns färger och former som passar alla.  

  
Vi på School of Golf är otroligt tacksamma för att Sundog stödjer oss och hjälper oss att skydda våra ögonen på bästa sätt. Besök deras hemsida HÄR för att spana in alla snygga och grymma solglasögon. Det gäller att vara rädd om sina ögonen och skydda sig från det skadliga solljuset.