Tidigare School of Golf elev segrare i Nordic League

Gabbe Axell, tidigare elev på School of Golf tog idag sin första seger som proffs under Nordic League tävlingen Stora Hotellet Brygga Fjällbacka Open. 

 
(Bild lånad från Nordea Tour) 

Gabbe gick i ledarboll och när han kom till 18:e hålet var Victor Flatau, även han alumni på School of Golf ledare i klubbhuset. Men Gabbe plockade fram ett grymt slag ur bagen och slog upp som järn 7:a till 60 centimeter ifrån hål. Han hade då en birdieputt för seger och han tog till vara på den och stod till slut som segrare av veckans Nordic League tävling. Stort grattis Gabbe! Alumni Victor Flatau slutade på en väldigt fin 2:a plats och alumni Emil Othberg slutade på en fin 10:e plats. Tre killar topp 10 från School of Golf! Grymt jobbat grabbar! Hela resultatlistan hittar ni HÄR

HÄR finner ni även en sammanfattning om tävling och några kommenterar av Gabbe Axell.