Många och stora framgångar i helgen

Vilken helg det blev för School of Golf under Hjo S Open som spelades på Hökensås golfklubb. Efter första dagens spel hade School of Golf ledningen i både dam och herrklassen genom Josefin Odenring och Per Längfors. Båda två fortsätta i samma riktning och stod till slut som segrare i tävlingen. Men vägen fram till segrarna innehöll mycket spänning. Josefin jagades bland annat av två tjejer som till vardags spelar på Europatouren, men hon höll undan och vann med en marginal på två slag. Ebba och Emmy spelade också tävling på Hökensås och de slutade på en 9:e respektive 12:e plats.  Hela resultatlistan hittar ni HÄR.

Läs Josefins sammanfattning av tävling HÄR.

På killsidan var det länge en jämn och spännande match mellan spelarna. De som under sista dagen jagade Per närmast var två stycken School of Golf killar. Slutresultatet blev till slut bäst möjliga, då hela prispallen bestod av tre stycken School of Golf killar, Per Längfors 1:a, Anders Larson 2:a och Markus Enocksson 3:a. Även Adam och Philip placerade sig bra genom en 10:e och 14:e plats. Killarnas resultatlista hittar ni HÄR.

 

Det är ingen slump att School of Golf är med upp i toppen och fajtas. Hård träning lönar sig förr eller senare! Fredrik Wetterstrand, tränare på School of Golf summerar helgen på följande sätt:

“Bra dag för Halmstad och School of Golf. Josefin Odenring vinner damklassen på Hjos Open. Per Längfors får ställa sig överst på pallen i samma tävling, med Anders Larson och Markus Enocksson på varsin sida. Per och Markus yngre klubbkompis Julia Engström vinner dessutom Grand Opening på Vellinge. Vad har de gemensamt? Volkswagen Golfarena och varandra”.

Scandinavian School of Golfs foto.

Hökensås Golfklubbs sammanfattning av tävlingen hittar ni HÄR.

Arbetet fortsätter och vi blickar framåt mot kommande tävlingar. Den här veckan följer vi tjejerna på LET Access i Spanien och killarna är iväg och spelar Nordic League i Danmark. Tävlingarna startar på onsdag.